SR EN
Side Area Image

Iceberg Salat Centar d.o.o.

a: Vinogradska 40, Surčin

o: +381 64 841 28 33

h: +381 60 841 28 54

w: www.salatcentar.com

w: www.plastenicisalatcentar.com

e: office@salatcentar.com

PRODAJA

E-mail: prodaja@salatcentar.com

KONTROLA KVALITETA

E-mail: kvalitet@salatcentar.com 

Prerada

E-mail: prerada@salatcentar.com

PLASTENICI

Plastenici vrhunskog kvaliteta za sve potrebe

Iceberg Salat Centar se bavi proizvodnjom povrća u plastenicima više od 20 godina i ima veliko iskustvo u izradi plastenika.

Kompanija je od 2000. godine, na teritoriji Srbije napravila i montirala preko 5.000 plastenika različitih dimenzija i konstrukcija za različite kupce.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u pravljenju plastenika za sopstvene potrebe, kompanija Iceberg Salat Centar je usavršila tehnologiju proizvodnje plastenika. Jedna od bitnijih pogodnosti je što se ISC plastenici rade po sistemu “ključ u ruke”. Korisnik treba samo da odredi mesto gde će se plastenik postaviti. 

Za plastenike Iceberg Salat Centra nisu potrebne skupe pripreme terena poput betoniranja. Plastenici se lako montiraju, mogu se produžiti, skraćivati i premeštati, a da ne izgube svoju funkciju, stabilnost i trajnost. Folije za plastenike su uvozne, garantovane trajnosti 3 godine. 

Pored klasičnih moguća je i izgradnja plastenika koji će se koristiti kao magacinski prostor.

Treba Vam savet u vezi plastenika?

– Tipovi i dimenzije plastenika –

SALAT CENTAR II – širina 5.5 m, visina 2.7 m, sa luftašima sa obe strane. Ovi plastenici se rade u dužini od 6-36 m i uz njih ide irigacioni sistem kap-po-kap. Pogodni su za početnike koji hoće da se ozbiljno bave proizvodnjom, jer imaju sve pogodnosti kao i veliki plastenici.

SALAT CENTAR V – širina 8 m, visina 3.6 m, dužina 10-50 m sa duplom folijom. Dužina ovih plastenika može da ide i do 100 m, sa bočnim otvaranjem. Irigacioni sistem kap-po-kap se radi sa potrebnim brojem laterala prema želji kupca. Ovo su profesionalni plastenici u kojima se može gajiti sve što je potrebno našem tržištu.

SALAT CENTAR VI – širina 10 m, visina 4.7 m, dužina 10-60 m, takođe sa duplom fiksiranom unutrašnjom ili duplom spoljnom folijom na naduvavanje sa kompresorom. Dužina ovih plastenika može da se radi do 100 m, sa bočnim otvaranjem. Irigacioni sistem kap-po-kap se radi sa potrebnim brojem laterala po želji kupca. Ovo su plastenici koji zadovoljavaju sve standarde ozbiljne proizvodnje.

SALAT CENTAR VII – širina 12 m, visina 5.5 m. Dužina se radi prema željama kupca, do 100 m, sa bočnim otvaranjem. Irigacioni sistem kap-po-kap je uključen.

list

domaći

brend

kome se

veruje

!