SR EN
Side Area Image

Iceberg Salat Centar d.o.o.

a: Vinogradska 40, Surčin

o: +381 64 841 28 33

h: +381 60 841 28 54

w: www.salatcentar.com

w: www.plastenicisalatcentar.com

e: office@salatcentar.com

PRODAJA

E-mail: prodaja@salatcentar.com

KONTROLA KVALITETA

E-mail: kvalitet@salatcentar.com 

Prerada

E-mail: prerada@salatcentar.com

Proizvodnja salate i povrća

Iceberg Salat Centar u svojim plastenicima, kojih ima na preko 3 hektara površine, proizvodi salatu koja se naruči danas, a sutra rano ujutru iseče, opere, spakuje i isporuči marketima isto jutro. Tako se radi i leti, sa otvorenog polja, na više od 30 hektara površine, kada se salata bere skoro pre zore radi svežine, a razvozi u markete gde stiže sveža svako jutro.

Salata koju kompanija proizvodi u plastenicima radi se na crnoj foliji za jednokratnu upotrebu, da bi se sprečilo bujanje trave, dok se na otvorenom polju salata ručno okopava. To jeste najteži i najskuplji način uzgoja.

Sveža salata posle branja ima vrlo kratak vek trajanja, ne trpi duge transporte i mora da se plasira na tržište dan za dan. Tu je velika prednost kompanije jer se Iceberg Salat Centar nalazi na samo 12km od centra Beograda.

Povrće se rano ujutro bere, pere i pakuje pola sata nakon pranja, i od 8h povrće se nalazi na policama supermarketa ili u ugostiteljskim objektima. Stoga, Iceberg Salat Centar zadovoljava visoke standarde kvaliteta i svežinu proizvoda, koji može da zadovolji potrebe svakog kupca. 

Kompanija godišnje proizvede više od milion i po glavica raznih salata, od kojih su najčeše: Iceberg, Hrastov list zeleni, hrastov list crveni, lollo rosso, lollo biond, radič i endivija.